Xavier Delgado :: Serveis Psicologia a Mallorca :: 646 84 58 82

Compartir nos ayuda a crecer en humanidad

En memòria de Pilar Nicolau Mayol

20150116_133545-petita.jpg

Fa pocs díes ens ha deixat Pilar Nicolau Mayol. En ella vaig conèixer una pedagoga, una docent, una companya, una cap d’estudis,…una persona íntegra, compromesa, exigent, directa, treballadora, sana, amb un cap molt ben estructurat, amb un esperit de servei i millora continua extraordinari, una discreció esplèndida,…és una pèrdua dolorosa i inconcebible pels que l’hem coneguda, admirada i gaudit del seu saber fer.

Envio una abraçada ample i cálida als companys del Centre Integrat de Formació Professional Son Llebre, amics i familiars de na Pilar.

Adjunt l’enllaç del CIFP Son Llebre on treballava na Pilar, el poema que figura en memòria d’ella és clar reflexe del que sentim els que sobtadament descobrim perdre una persona i professional que ens ha marcat per la seva actitud, professionalitat i resultats. Descansis en pau, benvolguda 

http://www.cifpsonllebre.cat/index.php/en/

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari